На Закарпатті працюють інвестори із 45 країн світу - ОДА

На Закарпатті працюють інвестори із 45 країн світу - ОДА

Укрінформ
На Закарпатті торік в економіку було вкладено 19,6 млн доларів прямих іноземних інвестицій. Наразі в області працюють інвестори із 45 країн світу.
Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в департаменті економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА.
«Наразі в області функціонує 622 підприємства з іноземними інвестиціями. У 2017 році в області вкладено 19,6 млн дол. США прямих іноземних інвестицій. Наразі в області працюють інвестори із 45 країн світу. 77,5% всіх вкладень припадає на країни ЄС (Нідерланди, Німеччина, Польща, Австрія, Італія, Угорщина). Серед інших країн найбільша частка припадає на Японію (11%), США (7%)», - повідомив директор департаменту Денис Ман.
За інформацією ОДА, у 2017 році промисловими підприємствами з іноземними інвестиціями реалізовано продукції на суму 13,9 млрд грн. У структурі реалізованої продукції області частка іноземних підприємств - 67%.
Разом із тим, у січні-грудні 2017 року частка торгівлі з країнами, які є сусідніми до Закарпатської області, становила 45,1% від загального обсягу зовнішньої торгівлі.
Найбільшу кількість інвестицій вкладено у підприємства Ужгородського району, Виноградівського району та м.Ужгород, повідомляють у профільному департаменті Закарпатської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-