Смерть директора: в аеропорту Миколаєва розповіли про скарги Волошина на ОДА

Смерть директора: в аеропорту Миколаєва розповіли про скарги Волошина на ОДА

Укрінформ
Заступник гендиректора з розвитку КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Аліна Коротич стверджує, що чиновники Миколаївської ОДА тиснули на директора аеропорту Владислава Волошина і примушували підписати акти виконаних робіт на ремонт аеровокзалу без тендеру.

Про це вона сказала в коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Я особисто не була присутня при цій розмові, але Владислав Волошин мені розповідав, що не погоджувався підписувати акти виконаних робіт. Адже тендеру не було, його скасували. Отож Владислав не хотів порушувати закон, а в ОДА на нього тиснули і примушували це робити», - заявила Коротич.

Як повідомлялося, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний в. о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин. 

Згодом у ЗМІ з'явилася нібито телефонна переписка Волошина, в якій, зокрема, йшлося про наміри накласти на себе руки та про “махінації” при реконструкції будівлі аеропорту, до яких нібито причетний голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Читайте також: Смерть директора миколаївського аеропорту розслідують як убивство

Жителі Миколаєва у соцмережах створили хештег з вимогою відставки голови Миколаївської ОДА через це самогубство.

Водночас Савченко закликав припинити розповсюджувати недостовірну інформацію щодо самогубства керівника КП “Миколаївський міжнародний аеропорт” Волошина та заявив, що правоохоронні органи мають об’єктивно і неупереджено розібратися в тому, що сталося.

“Дехто взявся тиражувати телефонну переписку Влада, як я зрозумів, з колишніми керівниками КП “Миколаївський міжнародний аеропорт”, які й натворили на підприємстві казна-що. Припиніть займатися незрозумілими речами. Є правоохоронні органи, які об’єктивно і неупереджено розберуться в тому, що сталося», - заявив Савченко.

Він також зазначив, що всі, хто причетний до трагедії, обов’язково понесуть відповідальність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-