Одеського депутата взяли на хабарі

Одеського депутата взяли на хабарі

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили депутату Одеської обласної ради та заступнику керівника однієї із місцевих прокуратур Одеської області про завершення досудового розслідування стосовно них за підозрою в отриманні хабара.

Про це інформує прес-служба НАБУ.

"15 березня 2018 року цим особам та їхнім захисникам надано доступ до матеріалів кримінального провадження. Після ознайомлення з відомостями досудового розслідування буде складено обвинувальний акт для подальшого скерування до суд", - йдеться у повідомленні.

За версією слідства, депутат Одеської обласної ради у змові із заступником керівника однієї із місцевих прокуратур Одеської області здійснювали тиск на директора однієї з місцевих агропромислових компаній з метою його схиляння до надання неправомірної вигоди. Натомість, підозрювані обіцяли припинити тиск на підприємство та всіляко сприяти в подальшій господарській діяльності підприємця.

Читайте також: Супрун співпрацює з НАБУ у справі про квартиру-хабар

За даними НАБУ, одразу після одержання хабара в розмірі 40 тис. доларів посадовців було затримано. 9 жовтня 2017 року їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 368 ККУ.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні детективи Національного бюро розпочали в листопаді 2017 року після передачі матеріалів провадження за підслідністю з Генеральної прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-