Голова Миколаївської ОДА закликає не поширювати нісенітниці щодо самогубства Волошина

Голова Миколаївської ОДА закликає не поширювати нісенітниці щодо самогубства Волошина

Укрінформ
Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко закликав припинити розповсюджувати недостовірну інформацію щодо самогубства керівника КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислава Волошина.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Багато з тих, хто навіть не був знайомий із Владом і його роботою на підприємстві, почали розповсюджувати різну нісенітницю про якісь мільйонні тендери та інше. Дехто взявся тиражувати телефонну переписку Влада, як я зрозумів, з колишніми керівниками КП "Миколаївський міжнародний аеропорт"... Припиніть займатися незрозумілими речами. Є правоохоронні органи, які об’єктивно і неупереджено розберуться в тому, що сталося", - написав Савченко.

Він також зазначив, що всі, хто причетний до того, що сталося, обов’язково понесуть відповідальність.

Читайте також: Жителі Миколаєва вимагають відставки голови ОДА через самогубство Волошина

Як уже повідомляв Укрінформ, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний в.о. директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин. Минулого року голова ОДА Олексій Савченко призначив його заступником директора аеропорту, а після звільнення керівника через підозру у хабарі, Волошина залишили виконувати обов’язки директора.

Жителі Миколаєва у соціальних мережах створили хештег з вимогою відставки голови Миколаївської ОДА Савченка через це самогубство. Багато хто вважає, що саме через скандали в аеропорту у колишнього льотчика не витримали нерви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-