Кращого двірника зі Львова “відправили” до Європи

Кращого двірника зі Львова “відправили” до Європи

Фото
Укрінформ
Кращий двірник Львова - Мирослав Новоставський разом із дружиною здійснить турне Європою. Таку нагороду він отримав за перемогу в конкурсі, оголошеному міською радою.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

«З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають у третю неділю березня, Львівська міська рада оголосила конкурс на кращого двірника міста Львова. Конкурс тривав з 7 березня до 14 березня. Голосування відбувалося на Facebook-сторінці «Гаряча лінія міста Львова». В коментарі під оголошенням про конкурс кожен міг подати ім’я та прізвище свого кандидата або зазначити адресу будинку, за якою було визначено двірника, який обслуговує цю вулицю», - зазначили у прес-службі.

На звання кращого двірника претендували понад 100 кандидатів. Переможцем конкурсу став Новоставський – двірник ЛКП «Південне», за якого проголосувало 130 осіб. Сьогодні він отримав нагороду від громади міста Львова. Також відзначено ще 5 двірників в інших районах, і 6 працівників робітничих професій. Нагороди вручив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Дніпрі двірникам надаватимуть службове житло

Новоставський працює двірником четвертий рік.

Крім туристичної путівки, він отримає грошову премію, а також місто допоможе йому в отриманні закордонного паспорта, необхідного для подорожі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-