Одеський губернатор спростував дані про нестачу хліба в області

Одеський губернатор спростував дані про нестачу хліба в області

Укрінформ
Жодних проблем із поставками хліба у райони Одеської області не існує. 

Про це у соціальній мережі Facebook повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

«Є у нас така мода в країні — взяти слово перед великою кількістю людей, які не дуже знаються на проблемі, та голосно пропіаритися. Під час години запитань до уряду один із депутатів зазначив, що нібито в двох селах Тарутинського району 4 доби немає хліба. Хочу повідомити всіх, зокрема, пана народного депутата, інформація не відповідає дійсності. Хліб є, і завозять його регулярно. В продовольчих магазинах села Лісне та Ганнівка Тарутинського району всі продукти першої необхідності є в наявності постійно. Щойно мені це особисто підтвердив і голова РДА», — зазначив Степанов.

Він розмістив також пояснення Тарутинської райдержадміністрації, де повідомляється, що хліб в зазначені села завозився 14 та 16 березня за допомогою трактора, бо дороги там дійсно проблемні. Йдеться про два населених пункти Тарутинського району — села Лісне та Ганнівка.

«Окрім того, аби припинити усілякі маніпуляції, хочу повідомити, що нормальної дороги до сіл Лісне та Ганнівка немає вже багато років. Торік я був там і дав наказ розробити проект нової дороги. Він вже готовий і знаходиться на експертизі. Далі – будівництво. Будівництво, наголошую, якого не було там десятки років», — відзначив голова Одеської обласної державної адміністрації.

Читайте також: Чотири дні без хліба: Гройсман пообіцяв розібратися з ситуацією на Одещині

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді України під час години запитань до уряду народний депутат Антон Кіссе заявив, що у Тарутинському районі Одеської області декілька сіл залишаються без хліба через розмиті дощами дороги.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв доручив керівникові Державної служби з надзвичайних ситуацій розібратися з блокуванням дороги і вжити заходів щодо розчищення цієї дороги і відкриття можливості доставки.

Також Гройсман пообіцяв, що голові Одеської ОДА розкаже, "що таке чотири дні без можливості купити хліб людям".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-