У Кропивницькому відновили теплопостачання

У Кропивницькому відновили теплопостачання

Укрінформ
У Кропивницькому ВАТ "Кіровоградгаз" відновило газопостачання до всіх котелень міста.

Про це повідомляє прес-служба міської ради Кропивницького.

"Газопостачання у Кропивницькому відновлене у повному обсязі для всіх котелень міста, а загроза зриву перебігу опалювального сезону ліквідована", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня у Кропивницькому почали перекривати подачу блакитного палива на котельні теплогенеруючого підприємства ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» в розподільниках газотранспортної системи. Через це припинилося теплопостачання 137 житлових будинків, 6 дитячих садочків, 3 шкіл та лікарняного закладу «Центр здоров’я жінки».

Міська комісія з ТЕБ та НС поставила вимогу терміново відновити стале газопостачання котелень.

Газовики мотивували свої дії непогашенням заборгованості з боку ТОВ «ЦНТІ УНГА» та відсутністю підтвердженого обсягу природного газу на другу декаду березня 2018 року. Стверджують, що про можливе відключення заздалегідь було повідомлено як керівництво підприємства, так і керівників міста та області.

Читайте також: У Кропивницькому почали подавати газ на раніше відключені котельні

У листопаді 2017 року «Кіровоградгаз» вже відключав котельні міста від газопостачання, мотивуючи свої дії заборгованістю теплогенеруючих компаній, і погрожував знову зробити це 1 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-