Ярославський обіцяє побудувати у Дніпрі сучасний аеропорт

Ярославський обіцяє побудувати у Дніпрі сучасний аеропорт

Укрінформ
Група DCH у рамках приватно-державного партнерства побудує сучасний міжнародний аеропорт в Дніпрі.

Про це заявив власник і президент DCH Олександр Ярославський, повідомляє офіційний сайт DCH.

"У DCH є унікальний досвід комплексного управління аеропортом. У Харкові ми, по суті, побудували усе з нуля, потім крок за кроком розвивали, а зараз вже займаємо призові місця в міжнародних рейтингах. Із задоволенням застосуємо наші знання в Дніпрі. Регіон цікавий, потенціал великий, буде прекрасний, потрібний Україні проект. Я вже заздалегідь обговорив із зацікавленими сторонами "дорожню карту". І готовий починати рух", - повідомив Ярославський.

Як відомо, у рамках масштабного проекту підготовки Харкова до Евро-2012 група DCH у форматі приватно-державного партнерства фактично перебудувала міжнародний аеропорт "Харків". Сума інвестицій Ярославського у будівництво аеровокзального комплексу з трьох терміналів і благоустрій прилеглої території склали $ 107,7 млн. Згідно з рейтингом ACI EUROPE (Міжнародна рада аеропортів), аеропорт Харкова увійшов до числа європейських аеропортів, що продемонстрували найбільше зростання пасажиропотоку за 2016 р. в категорії аеропорти з пасажиропотоком до 5 млн осіб з показником +60,1% в порівнянні з попереднім роком.

Читайте також: Дніпровський металургійний перейшов у власність Ярославського

Підтвердив будівництво аеропорту в Дніпрі і мер міста Борис Філатов в повідомленні на своїй сторінці в Facebook. "Так, це правда. Так, я займаюся. Так, новий аеропорт буде", - написав він.

Філатов також повідомив, що це питання знаходиться на контролі у Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-