Суд щодо теракту біля Палацу спорту в Харкові знову перенесли

Суд щодо теракту біля Палацу спорту в Харкові знову перенесли

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова переніс засідання у справі про теракт біля Палацу спорту в Харкові 22 лютого 2015 року через те, що голова суддівської колегії на лікарняному.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Дмитро Тихоненков.

"Засідання суду не відбулося: голова суддівської колегії Ольга Гарпинич на лікарняному", - відзначив адвокат.

За його словами, чергове засідання суду відбудеться через тиждень, 21 березня.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 6 березня, а перед тим 2 березня і 28 лютого, Фрунзенський райсуд Харкова переніс засідання по теракту біля Палацу спорту в лютому 2015 року через хворобу адвоката.

26 лютого засідання у цій справі переносилося через відсутність адвоката - той був зайнятий в іншому судовому процесі.

24 лютого на засідання Фрунзенського райсуду Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту двічі викликали "швидку" для обвинувачуваного Сергія Башликова, який скаржиться на підвищений тиск. Перший приїзд медиків показав, що меддопомога не потрібна. Під час другого - Башликов сам відмовився від меддопомоги, але попросив перенести засідання. Суд вирішив продовжувати засідання і почав вивчення матеріалів слідчого експерименту.

За словами адвоката Дмитра Тихоненкова, на засіданні розглянули матеріали 8 томів (всього томів 16), які стосуються впізнання обвинувачених, а також - слідчого експерименту.

21 лютого Фрунзенський райсуд Харкова продовжив ще на два місяці перебування у СІЗО для усіх трьох обвинувачених у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

12 лютого прокурор Харківської області Юрій Данильченко на прес-конференції заявив, що процес по теракту біля Палацу спорту затягує захист, використовуючи свої процесуальні права.

Читайте також: Теракт біля Палацу спорту: харківський суд перенесли через хворобу адвоката

22 лютого 2015 року в Харкові під час вибуху під час жалобної ходи біля Палацу спорту, присвяченої пам'яті Героїв Небесної Сотні, на місці загинули дві людини, ще двоє померли у лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою у теракті затримали трьох харків'ян: Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького, Сергія Башликова. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Бєлгороді і за теракт повинні були отримати 10 тис. доларів. Їм загрожує довічний термін. Усі троє обвинувачених відмовилися визнати провину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-