Опоблоківцю з міськради Миколаєва продовжили запобіжний захід

Опоблоківцю з міськради Миколаєва продовжили запобіжний захід

Укрінформ
Заводський районний суд Миколаєва продовжив раніше застосовну міру запобіжного заходу - арешт з альтернативою застави - заступнику голови фракції «Опозиційний блок» у Миколаївській міській раді Ігорю Копійці.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокурора Миколаївської області Валерія Власова.

«14 березня відбулося засідання Заводського районного суду міста Миколаєва стосовно продовження міри запобіжного заходу Ігорю Копійці. Прийнято рішення продовжити раніше обраний запобіжний захід ще на 60 діб», - сказала Власова.

Як уже повідомляв Укрінформ, 25 січня Заводський районний суд міста Миколаєва визначив Ігорю Копійці міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою до 16 березня. Разом з тим, підозрюваному надана можливість вийти на волю після внесення застави у розмірі 1 мільйон 57 тисяч гривень, чим він і скористався.

Читайте також: За зняття недоторканності з опоблоківця Бакуліна Рада може взятися у четвер

Копійка разом зі своїм сином, помічником та двома керівниками підприємств житлово-комунального господарства був затриманий 15 січня цього року у Миколаєві за підозрою у систематичному розкраданні бюджетних коштів. Вони намагалися приховати свою злочинну діяльність за допомогою підкупу і були викриті на передачі хабара у сумі 250 тисяч гривень співробітнику прокуратури, який завчасно повідомив про це своє керівництво.

Прокуратура стверджує, що злочинна організація, очолювана Копійкою, діяла упродовж 2016-2017 років та систематично здійснювала розкрадання бюджетних коштів. Порушено кримінальні справи за ч. 3 ст. 191, ч. 3 ст. 369, ч. 1 ст. 255 КК України (заволодіння бюджетним коштами шляхом зловживання службовим становищем, вчинені повторно за попередньою змовою групою осіб, надання неправомірної вигоди службовій особі, створення злочинної організації).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-