Учасник бійки між військовими та цивільними помер від ножових поранень - ЗСУ

Учасник бійки між військовими та цивільними помер від ножових поранень - ЗСУ

Укрінформ
Один із учасників бійки між військовослужбовцями та цивільними, що мала місце у минулі святкові дні, помер від завданих йому ножових поранень.

Про це повідомила у понеділок на своїй сторінці у Facebook 28 окрема механізована бригада Сухопутних військ Збройних сил України, що входить до складу військ оперативного командування "Південь".

"Святкові дні, на жаль, не обминула надзвичайна подія. 30-річний Ігор, солдат, військовослужбовець механізованого підрозділу, за місцем постійного проживання у компанії бойового товариша та дружини святкував свій день народження. Гурт молодиків напідпитку віком від 18 до 20 років спровокував бійку з військовими. У результаті один з молодиків - 19-річний Дмитро отримав ножові поранення й дорогою до лікарні помер від втрати крові", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на прес-центр командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України, поблизу села Нова Збур'ївка на Херсонщині, де один із підрозділів ВМСУ виконує завдання з охорони та оборони військового об'єкта, цивільні спровокували бійку з військовослужбовцями.

Читайте також: На Житомирщині попрощалися з убитою на Донбасі медсестрою

За інформацією ГУ Нацполіції України в Херсонській області, до чергової частини Голопристанського відділення поліції звернулась мешканка м. Херсона. Жінка повідомила, що вночі з 8 на 9 березня її 20-річний син отримав тілесні ушкодження від невідомого чоловіка біля одного з розважальних закладів у с. Нова Збур'ївка Голопристанського району. Поліцейські попередньо встановили, що за вказаною адресою сталася бійка, в результаті якої невідомі у комуфляжній формі нанесли потерпілому ушкодження. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-