В Україні завтра - майже без опадів і до 11° тепла

В Україні завтра - майже без опадів і до 11° тепла

Укрінформ
В Україні в суботу, 10 березня, істотних опадів не очікується, вдень від 2 до 11 градусів тепла.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook

“10 березня в Україні вночі по всій території, вдень на Лівобережжі та у Карпатах невеликий мокрий сніг та дощ; на решті території вдень без істотних опадів. Вночі та вранці у західній частині місцями туман”, - йдеться в повідомленні. 

На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 м/с.

Температура у Чернігівській, Сумській та Харківській областях вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°; на решті території вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 2-7° тепла, у західних, Вінницькій та Одеській областях до 11° тепла.

У Києві вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

Читайте також: Циклон відступив, але "гойдалка" з опадами триватиме

Найближчої доби у Львові вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 8-10° тепла.

10 березня в Одесі вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 7-9° тепла.

У Дніпрі в суботу невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 4-6° тепла.

Найближчої доби у Харкові невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

У Карпатах 10 березня невеликі опади. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-