НАБУ проводить обшуки в Одеській мерії

НАБУ проводить обшуки в Одеській мерії

Укрінформ
Детективи НАБУ проводять обшук в Одеській міській раді в рамках розслідування у справі мера Одеси Геннадія Труханова.

Про це на судовому засіданні з розгляду апеляції Спеціалізованої антикорупційної прокуратури після чергової відмови відсторонити Труханова від посади міського голови заявив прокурор САП Валентин Мусіяка, повідомляє Громадське.

"Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшук в Одеській міській раді в рамках розслідування у справі міського голови Одеси Геннадія Труханова, якого підозрюють у розтраті 185 мільйонів гривень із бюджету міста на купівлі будівлі нової міськради", - йдеться у публікації.

Раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва відмовився відсторонити з посади голови Одеської міської ради підозрюваного у розтраті 185 мільйонів гривень із бюджету міста Геннадій Труханова.

Читайте також: Апеляційний суд залишив Труханова на посаді мера

Нагадаємо, 26 лютого Апеляційний суд Києва залишив без змін запобіжний захід для міського голови Одеси Геннадія Труханова. Таким чином, щодо нього надалі діє запобіжний захід: його взяв на поруки нардепом БПП Дмитра Голубова.

Прокуратура просила суд узяти Труханова під варту з альтернативою виходу під заставу у розмірі 50 мільйонів гривень.

НАБУ розслідує можливе заволодіння Геннадієм Трухановим та іншими посадовцями Одеської міськради коштами місцевого бюджету у великих розмірах. Ідеться про купівлю заводу важкого кранобудування "Краян", який у 2016 році міськрада придбала у підприємства "Девелопмент Еліт" за ціною 185 млн.

27 лютого суд залишив Труханова на посаді мера Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-