Підрив офісу угорців в Ужгороді: суд взяв під варту одного з підозрюваних

Підрив офісу угорців в Ужгороді: суд взяв під варту одного з підозрюваних

Укрінформ
Тримання під вартою без можливості внесення застави – такий запобіжний захід обрали обвинувачуваному в підриву офісу Товариства угорської культури Закарпаття 27 лютого Олександру Білобородьку, жителю міста Кропивницький.

Розгляд справи щодо запобіжного заходу другому підозрюваному у цій справі – Кондратенку триває в Ужгородському міськрайонному суді.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар Ужгородського міськрайонного суду Надія Гейруш.

«Сьогодні, в Ужгородському міськрайонному суді обрали запобіжний захід першому із двох підсудних, яких підозрюють у підриві офісу Товариства угорської культури Закарпаття в Ужгороді 27 лютого. Відтак, суд постановив Олександру Білобородьку, мешканцю Кропивницького, тримання під вартою строком на 2 місяці без можливості внесення застави, Розгляд справи іншого підозрюваного Кондратенка розпочався в цьому ж суді», - сказала Гейруш.

Читайте також: Москаль назвав організатора підпалів офісу угорців в Ужгороді

Як раніше повідомляв Укрінформ, сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді обирають запобіжний захід двом підозрюваним у справі підриву офісу Товариства угорців в Ужгороді 27 лютого. Прокуратура просить тримання під вартою без застави, інкримінують підсудним вчинення теракту.

У неділю голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив про затримання 3-х осіб, причетних до нападу на офіс Товариства угорської культури Закарпаття 27 лютого. Як було повідомлено згодом, організатором підпалу офісу є мешканець Придністров’я, який діяв за вказівкою ФСБ, а виконавцями – мешканці міста Кропивницький.

Суд взяв під варту Олександра Білобородька / Фото: Гудак Сергій, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-