Жебрівський обіцяє пустити автобуси до двох селищ, що повернулися під контроль влади

Жебрівський обіцяє пустити автобуси до двох селищ, що повернулися під контроль влади

Укрінформ
Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації пообіцяв налагодити сполучення із селищами Травневе та Гладосове, які повернулися під контроль української влади

Про це Павло Жебрівський повідомив у понеділок на своїй сторінці у Facebook.

«У неділю відвідав Травневе... Пересвідчився, що поставлену мною задачу дорожники виконали - дорогу утрамбували. Щойно дозволять погодні умови, покладемо шар дрібного шлаку і можна буде запускати рейсовий автобус - люди матимуть нормальне транспортне сполучення з контрольованою українським урядом територією», - написав очільник області.

Читайте також: Жебрівський назвав головну проблему селищ, що повернулися під контроль влади

У відеороліку, який Жебрівський  опублікував, військовий Максим Косенко (представник групи СІМІС м. Світлодарськ) також повідомив, що вже цього тиждня почнуться пілотні рейси маршрутного таксі, а потім вони будуть постійними, також з вівторка починає працювати автолавка і до людей завозитимуть товари першої необхідності. Крім того, він зазначив, що кожні три дні військові безкоштовно надають хліб жителям цих селищ та щосуботи і в один день серед тиждня привозять лікарів для медичного огляду населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-