Запорізький податківець узявся за 250 тисяч

Запорізький податківець узявся за 250 тисяч "владнати" результати перевірки

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області правоохоронці затримали податківця, що вимагав та отримав від директора комерційної структури неправомірну вигоду в сумі 250 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури південного регіону України.

«Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України в суботу, 3 березня, спільно зі слідчими СБ України за оперативного супроводження ГУ БКОЗ УСБУ, ГУ ДФС у Запорізькій області на хабарництві викрито начальника відділу аудиту однієї з податкових інспекцій Головного управління ДФС у Запорізькій області. Встановлено, що за зменшення суми збитків в акті перевірки від 650 тисяч гривень до 170 тисяч гривень вказаний посадовець вимагав та одержав від директора комерційної структури неправомірну вигоду в сумі 250 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Податківця було затримано безпосередньо під час скоєння злочину в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: На хабарі впіймали двох копів Миколаївщини

Наразі військовою прокуратурою Запорізького гарнізону проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Триває досудове розслідування

Фото: Військова прокуратура Південного регіону України 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-