У Дніпрі не скасовуватимуть додаткові

У Дніпрі не скасовуватимуть додаткові "канікули"

Укрінформ
Влада Дніпра вирішила не змінювати рішення про оголошення перерви у навчальному процесі, тож заняття у школах і ПТУ міста поновляться аж 12 березня.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив міський голова Борис Філатов.

«Нічого ми скасовувати не будемо... Заняття у школах поновляться лише 12 березня», – написав Філатов.

За його словами, у Дніпровській міській раді вирішили, що вихованці дитсадків, шкіл та професійно-технічних училищ не навчатимуться до 12 березня, адже право остаточно визначати, коли поновлювати освітній процес, урядовці залишили за органами місцевого самоврядування.

Раніше в мерії повідомили, що на час вимушених канікул у яслах та дитячих садках чергуватимуть спеціальні групи для дітей, чиї батьки не мають змоги залишитися вдома.

Читайте також: "Газові канікули": Міненерго пропонує відкрити школи з 5 березня

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у міських закладах освіти за рекомендацією столичних урядовців запровадили вимушені канікули з 3 до 7 березня. Включно з вихідними діти мали залишатися вдома до 12 березня. Таке рішення було пов’язане з обмеженням постачання газу в Україну. Однак проблему з паливом вдалося вирішити. Тому Міністерство освіти і науки та кризовий комітет Міністерства енергетики увечері 3 березня ухвалили рішення про поновлення роботи навчальних закладів з 5 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-