Аеропорт «Запоріжжя» відновив роботу після інциденту

Аеропорт «Запоріжжя» відновив роботу після інциденту

Укрінформ
КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» відновив роботу після перерви, викликаного інцидентом з літаком МАУ.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі підприємства.

«Станом на 21:00 літак «Embrarer-145», який сьогодні о 14:06 під час посадки зійшов зі злітно-посадкової смуги, відбуксований на спеціальну стоянку аеропорту. Робота КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» відновлена в повному обсязі», - повідомили в аеропорту.

На даний момент, за інформацією прес-служби, запорізький аеропорт працює в штатному режимі, всі рейси відбудуться згідно з розкладом.

Читайте також: Запорізький аеропорт призупинив роботу через інцидент з літаком

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вдень КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» припинив роботу після нештатної ситуації з літаком авіакомпанії МАУ: «Embrarer-145», який виконував рейс Бориспіль-Запоріжжя, о 14:06 – через три хвилини після посадки лайнера, - на пробігу зійшов зі злітно-посадкової смуги, викотився на бічну смугу безпеки. Ніхто не постраждав. Літак ніяких пошкоджень не отримав. Будь-яких претензій до стану злітно-посадкової смуги екіпаж не пред'явив. Робота аеропорту була припинена, оскільки літак МАУ після інциденту знаходився у безпосередній близькості від злітно-посадкової смуги і прибрати його могли тільки з дозволу спецкомісії, на що потрібен час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-