У рамках програми «Український донецький куркуль» профінансували 107 проектів

У рамках програми «Український донецький куркуль» профінансували 107 проектів

Укрінформ
У рамках регіональної програми «Український донецький куркуль» у 2017 році на Донеччині профінансовано 107 проектів.

Про це 1 березня поінформував голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський  під час звітної прес-конференції у Краматорську, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“У 2017 році було запроваджено обласну програму підтримки малого та середнього бізнесу «Український донецький куркуль». Вона  дала шанс підприємцям Донеччини розвинути свій бізнес, створити нові ринкові ніші. Сьогодні при реалізації одного проекту створюється в середньому 4 робочих  місця. Всього реалізовано 107 проектів”, - наголосив Жебрівський. 

Читайте також: Жебрівський сподівається, що газогін "Очеретине-Авдіївка" запрацює у березні

Він підкреслив, що 25% проектів реалізується учасниками АТО та переселенцями. 

«Завдяки цій програмі ми не тільки підтримуємо бізнес, а й створюємо нові робочі місця. 25% проектів реалізується учасниками АТО та переселенцями, відроджується бізнес на лінії розмежування – 8 проектів вже реалізовано в Авдіївці, Очеретиному, Верхньокам’янському, Світлодарську та Чермалику.  Наші підприємці виробляють принципово модерну продукцію, і я сподіваюсь, що цього року ми створимо ще більше підприємств, ще більше робочих місць», - сказав  голова Донецької ОДА.

Фото: прес-служба ДонОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-