Негода в Україні: 164 населених пункти - досі без світла

Негода в Україні: 164 населених пункти - досі без світла

Укрінформ
В Україні через негоду залишаються знеструмленими 164 населених пункти.

Про це повідомляє ДСНС України.

"Залишаються знеструмленими 164 населених пункти у 6 областях (Донецька - 72, Харківська - 49, Херсонська - 19, Дніпропетровська - 16, Сумська - 6, Кіровоградська - 2)", - йдеться у повідомленні.

До розчистки доріг та буксирування транспортних засобів залучено 1 тис. 705 од. техніки та 2 тис. 413 чол. з них 1 тис. 558 од. техніки та 1 тис. 921 працівників Укравтодору та 147 од. техніки та 492 чол. особового складу ДСНС.

На території країни функціонує 4 тис. 920 пунктів обігріву, від ДСНС 73, з них 31 встановлено на узбіччі доріг для обігріву учасників руху. На в'їздах до м. Києва – 7 пунктів обігріву ДСНС.

У зв'язку з посиленням вітру обмежено лоцманську проводку суден у Херсонському та Южненському морських торгівельних портах.

Читайте також: Україну замітає снігом. Ситуація на дорогах

Закриті аеропорти міст Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Кривій Ріг, Полтава та Суми.

Станом на 13 годину 1 березня, спостерігається сніг у Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській областях та м. Києві; невеликий сніг у Вінницькій, Донецькій, Київській, Луганській, Полтавській, Херсонській, Черкаській, Чернігівській областях. У Миколаївській та Харківській областях швидкість вітру місцями сягає від 12 до 20 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-