На Дніпропетровщині рятувальники витягли із заметів шість

На Дніпропетровщині рятувальники витягли із заметів шість "швидких"

Фото, відео
Укрінформ
На території Дніпропетровщини внаслідок складних погодних умов сталося чимало надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зокрема, сталося 15 відключень електропостачання у містах Дніпро, Павлоград, Кривий Ріг, Межівський, Покровський, Новомосковський, Дніпровський, Петропавлівський райони.

Рятувальники надали допомогу у 20 випадках. Їм довелося прибирати аварійні дерева, витягувати зі снігових заметів 6 автомобілів швидкої допомоги та 32 вантажних автомобілі, більше десятка – легкових, один автобус та один автомобіль спеціального призначення.

Крім того, триває відновлення водопостачання у Верхньодніпровському районі та місті Верхівцеві, де без водопостачання залишилися 150 абонентів (505 осіб).

Зазначається, що стан доріг нині задовільний. Заторів не спостерігалося. На дорогах області до розчищення снігу залучено майже 100 одиниць техніки ДП "Дніпропетровський облавтодор".

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології на 1 березня оголошено штормове попередження: вночі по м. Дніпро та місцями по області очікується сильний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Протягом доби очікуються пориви південно-східного вітру до 17-22 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-