У Запоріжжі через снігопади зупинили шкільні заняття

У Запоріжжі через снігопади зупинили шкільні заняття

Укрінформ
У Запоріжжі через погіршення погодних умов навчальний процес у школах зупиняється з 1 по 3 березня.

Про це сьогодні повідомив у Facebook міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

"Прийняв рішення про скасування занять у школах з 1 по 3 березня. Довго зважував всі "за" і "проти". Переважило бажання убезпечити школярів. За прогнозами синоптиків, завтра очікується чергове погіршення погодних умов. Розумію батьків, які хвилюються за своїх дітей. Особливо тих, які змушені їздити в школу, користуючись транспортом. Низька температура, ожеледь, сильний вітер, ще нестабільна ситуація з грипом - усе це чинники, які пов'язані з безпекою дітей. Ризикувати їх здоров'ям не маємо права", - написав Буряк.

Як повідомляв Укрінформ, 27 лютого на територію Запорізької області прийшла серія циклонів з південно-західної частини Балканського півострова і Туреччини, які несуть снігопади, посилення вітру до 25 м/с і зниження температури до - 7 градусів морозу вдень і - 15 градусів вночі.

Читайте також: Через негоду заняття у школах Одеси скасували до 1 березня

Через негоду протягом доби в регіоні було знеструмлено 13 населених пунктів, обмежено рух транспорту на дорогах державного значення.

Зараз у Запоріжжі погодні умови дещо покращилися, але синоптики прогнозують їх істотне погіршення протягом найближчої доби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-