Підозрюваний у побитті столичного копа намагався втекти в Донецьк

Підозрюваний у побитті столичного копа намагався втекти в Донецьк

Укрінформ
Правоохоронці на КПП у Волновасі затримали чоловіка, який перебував у розшуку за побиття столичного поліцейського. Чоловік намагався втекти в окупований Донецьк.

Про це інформує у вівторок відділ комунікації поліції Києва.

“У вересні минулого року поліцейський зробив зауваження молодику за хуліганські дії. У відповідь він вдарив працівника поліції. Правопорушника затримали та розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу, члену громадського) Кримінального кодексу України. 30-річному фігуранту повідомили про підозру, а суд обрав міру запобіжного заходу - особисте зобов’язання. Проте зловмисник залишив місце проживання у столиці, не повідомивши про це правоохоронні органи”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після цього слідчі Шевченківського управління поліції оголосили його в  розшук.

Читайте також: Бійця "Донбасу", який стріляв у копа, посадили під домашній арешт

Чоловік, аби уникнути відповідальності, вирішив втекти до окупованого Донецька, однак на контрольно-пропускному пункті у Волновасі чоловіка затримали місцеві поліцейські.

Зловмисника доставили до Києва, суд обрав йому міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-