ДСНС Харкова підключає до тепла ще 44 будинки

ДСНС Харкова підключає до тепла ще 44 будинки

Фото, відео
Укрінформ
Після аварії на тепломагістралі в Немишлянському районі Харкова без тепла ще залишаються 40 багатоповерхових житлових будинків.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Харківській області.

"Ще триває відновлення теплоподачі в 44 житлових будинках Немишлянського району Харкова, які постраждали в результаті поривів на тепломагістралі. Температура в квартирах підтримується на рівні 12-14 градусів тепла", - зазначили у відомстві.

Станом на 11:30, додали у відомстві, забезпечено теплопостачання об'єктів соціально-побутової сфери.

"Функціонує 10 пунктів обігріву, у тому числі, 4 стаціонарні пункти обігріву на базі загальноосвітніх шкіл і 6 мобільних пунктів обігріву ДСНС", - зазначили у відомстві.

Читайте також: Харків без тепла: у мерії розповіли, чи будуть звільнення

Як повідомляв Укрінформ, з 22 лютого у Харкові в результаті кількох поривів тепломереж, що сталися один за іншим - у Київському, Дзержинському, Орджонікідзевському і Немишлянському районах - без тепла залишилися більш як 600 об'єктів: житлові будинки, лікарні, навчальні заклади.

За словами заступника голови Харківської ОДА Євгена Шахненка, в житлові будинки тепло подане: "Проте по-різному йде процес розповітрювання і налагодження системи внутрішніх будинкових мереж, і тому опалення ще не скрізь працює".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-