Усім дитсадкам і школам Харкова дали тепло

Усім дитсадкам і школам Харкова дали тепло

Укрінформ
Комунальні служби Харкова станом на ранок 26 лютого відновили теплопостачання всіх навчальних та медичних закладів, а підключення до тепломереж житлових будинків очікується впродовж дня.

Про це Радіо Свобода повідомив перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов.

«На цю хвилину всі об’єкти соціальної сфери з теплом – це дитячі садки, школи, лікарня. Зараз триває запуск житлової сфери. Ремонтні роботи на магістральній лінії закінчуються, але ми її використовуватимемо як резервну, а по основній магістралі, яка свого часу була резервною, зараз уже повністю подається теплоносій», – вказав чиновник.

Читайте також: Харків без тепла: у мерії розповіли, чи будуть звільнення

Терехов додав, що будинки підключатимуться до теплопостачання після виконання необхідних регламентних робіт, так званого «розповітрювання», це відбудеться впродовж дня.

Раніше в Харківській облдержадміністрації повідомили, що станом на пізній вечір 25 лютого в медичному комплексі та будинку дитини, що в Салтівському районі Харкова, запустили тепло.

Нагадаємо, 24 та 25 лютого внаслідок проривів труб без опалення та гарячої води у Харкові лишилися кілька сотень будинків у Немишлянському та Індустріальному районах Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-