У Харкові ремонтують дві магістралі, 97 будинків - досі без тепла

У Харкові ремонтують дві магістралі, 97 будинків - досі без тепла

Укрінформ
У Харкові станом на 16 годину без централізованого теплопостачання залишаються 97 об’єктів.

Про це у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

"Без централізованого теплопостачання залишаються 97 об’єктів: 81 багатоквартирний будинок; 5 медичних закладів; 5 дитячих садків; 2 позашкільні заклади та 4 школи", - зазначив він.

Ремонтні роботи з відновлення ведуться паралельно на двох тепломагістралях: основній та резервній. Це необхідно на той випадок, якщо виникнуть непередбачувані пориви на одній із ліній. Системи елктро-, газо та водопостачання об’єктів працюють в штатному режимі.

Читайте також: У Харкові задіяли для обігріву повітряні теплові гармати - Зубко

Оперативний штабом прийняте рішення про розгортання чотирьох пунктів обігріву на базі загальноосвітніх шкіл для тимчасового розміщення та харчування жителів навколишніх будинків, де відсутнє теплопостачання. Підготовлено 6 мобільних пунктів обігріву.

Сьогодні також буде прийняте рішення щодо навчального процесу у школах. 

За словами Зубка, першочергово забезпечення теплом із застосуванням теплових генераторів здійснюється в чотирьох лікувальних закладах з постійним перебуванням людей, особливу увагу приділено міському перинатальному центру. Для підтримки температурного режиму в дитячому будинку «Малютка» ДСНС задіяно 4 теплові генератори. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-