У Харкові задіяли для обігріву повітряні теплові гармати - Зубко

У Харкові задіяли для обігріву повітряні теплові гармати - Зубко

Укрінформ
У Харкові вже другий день триває ліквідація наслідків аварії на системах теплопостачання.

Про ситуацію в місті повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

"В умовах зниженого температурного режиму тривають складні ремонтні роботи з відновлення основної лінії теплопостачання. Через те, що регламенті роботи не проводились на магістралі з 1973 року, постійно виникають ускладнення, які вимагають додаткових технічних рішень", - зазначив він.

За словами Зубка, для організації та координації по ліквідації наслідків аварії на системах теплопостачання, що сталась в районі медмістечка міста Харкова, прибула оперативна група на чолі з заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуардом Кругляком та першим заступником голови ДСНС України Олегом Мельчуцьким. 

Читайте також: В Україні найближчими днями очікують сильні морози

"Наразі медичні заклади та дитячий будинок обігріваються за рахунок повітряних теплових гармат. Розгорнутий мобільний пункт обігріву на території медичного комплексу по вул. Салтівське Шосе, 264. Для обігріву мешканців мікрорайону прийняте рішення розгорнути пункти обігріву у спортивних залах шкіл. Проводиться поквартирний обхід, температура в квартирах - близько 15-18 градусів тепла", - розповів віце-прем'єр.

Він додав, що без теплопостачання залишається 129 багатоповерхових житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 3 школи, 7 дитячих садків та 1 дитячий будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-