Керівник лісгоспу

Керівник лісгоспу "викрутив" під кар'єр ділянку вартістю 16 мільйонів

Укрінформ
На Львівщина повідомлено про підозру керівникові лісгоспу, який незаконно погодив документацію на виділення земельної ділянки, що призвело до збитків на 16 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

«Працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області задокументували факт незаконного виділення та у подальшому отримання в користування земельної ділянки державної власності. В ході слідства правоохоронці встановили, що керівник районного комунального лісогосподарського підприємства незаконно встановив, погодив та підписав  документацію щодо межі лісгоспу, у яку незаконно включив земельну ділянку площею у 6,3 га. Хоча дана земельна ділянка фактично перебувала у користуванні іншого лісопідприємства. Ринкова вартість землі, яка передана у комерційне використання для розробки кар'єру, становить 16 мільйонів гривень», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прокуратура передала до суду обвинувальний акт проти двох посадовців Укрзалізниці

Зазначається, що 20 лютого, слідчі обласної поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-