Гройсман у Сумах оглянув відбудований корпус обласної лікарні

Гройсман у Сумах оглянув відбудований корпус обласної лікарні

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розпочав робочу поїздку до Сум з огляду відбудованого корпусу обласної клінічної лікарні.

Про це він написав у Facebook

"Сьогодні працюємо в Сумах. Розпочинаємо день з огляду відбудованого корпусу обласної клінічної лікарні. З січня тут приймають пацієнтів і ведуть лікування за понад 20 напрямками",- зазначив Гройсман.

Він також зауважив, що торік обласна влада розпочала проект будівництва великого медичного містечка на базі клініки. "Термін реалізації проекту до 2021 року. Лише операційний блок майбутнього центру міститиме 18 операційних", - додав Гройсман.

Прем'єр-міністр також поспілкувався з лікарями про проблеми медичної галузі.

"Мій пріоритет - завершити будівництво медичних довгобудів. Львів - Перинатальний центр, Київ - Охматдит, Вінниця - Обласна клінічна лікарня. Хочу все, що було розпочато - добудувати, а потім взятися за нове будівництво. В минулому році ми придбали 13 ангіографів, в цьому році плануємо придбати ще 14", - написав Гройсман.
Читайте також: Гройсман ініціює залучення міжнародних фінустанов до управління держбанками

Сумській обласній лікарні також передали новий ангіограф - надважливий інструмент для діагностики серцево-судинних захворювань.

Крім того, Гройсман поспілкувався зі студентами Сумського національного аграрного університету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-