На Волині дружина Президента презентувала

На Волині дружина Президента презентувала "Книгу Миру" у військовому ліцеї

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася з учнями Волинського обласного ліцею імені Героїв Небесної Сотні і презентувала національний проект "Книга Миру".

Про це повідомляє у Facebook прес-служба Благодійного фонду Порошенка.

"Перша леді відвідала Волинський обласний ліцей імені Героїв Небесної Сотні, у якому презентувала національний проект "Книга Миру". Волинь стала двадцятим регіоном, школярі якого долучилися до створення фотолітопису мирного життя України очима дітей", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Марина Порошенко обговорила створення інклюзивно-ресурсних центрів на Волині

Крім того, разом із ліцеїстами Марина Порошенко взяла участь в урочистостях, присвячених відзначенню Міжнародного дня рідної мови. Звертаючись до дітей, дружина Президента наголосила, що "на українській землі проживають сотні народів, які говорять десятками мов. Визнання і шана мов інших етносів є ключем до збереження миру у світі".

Марина Порошенко презентувала на Волині проект "Книга Миру" / Фото: Марків Михайло, Укрінформ

Перша леді підкреслила, що "в сучасному світі кожен повинен володіти кількома мовами. Але серед них обов’язково має бути державна, наша рідна українська мова. Адже ми усвідомили, що мовний кордон – це найважливіший кордон в інформаційній війні. Тому сьогодні нашим спільним завданням має стати розуміння статусу української мови як державної, а також – розвиток і зміцнення престижу нашої рідної мови".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-