Інвалідність за хабар: миколаївській чиновниці обрали запобіжний захід

Інвалідність за хабар: миколаївській чиновниці обрали запобіжний захід

Укрінформ
Суд у Миколаєві обрав запобіжний захід у вигляді застави у сумі 88 тисяч гривень голові обласної спеціалізованої комісії Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), яка оформляла інвалідність за хабар. Жінку відсторонено від посади.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив прес-секретар Центрального районного суду м.Миколаєва Володимир Діденко.

"Центральний районний суд м.Миколаєва обрав міру запобіжного заходу голові Миколаївської обласної спеціалізованої фтизіопульмонологічної медико-соціальної комісії обласного Центру медико-соціальної експертизи у вигляді застави у сумі 88,1 тисячі гривень, яку протягом п’яти днів необхідно внести на відповідний рахунок ТУ ДСА в Миколаївській області. Окрім цього, суд задовольнив клопотання слідчого про відсторонення жінки від посади голови комісії до 16.04.2018 року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ГПУ хоче прописати у законі тюремний термін для чиновників-корупціонерів

Нагадаємо, прокуратурою Миколаївської області спільно з слідчими СУ Нацполіції області та працівниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ виявлено систематичне отримання хабарів головою обласної спеціалізованої фтизіопульмологічної комісії МСЕК.

16 лютого 2018 року її затримано в приміщенні обласного протитуберкульозного диспансеру під час однієї із передач неправомірної вигоди у розмірі 200 доларів. Зазначені кошти голова комісії одержала за отримання особою групи інвалідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-