Поліцейські затримала банду, що викрадала банківські термінали

Поліцейські затримала банду, що викрадала банківські термінали

Укрінформ
На Кіровоградщині поліцейські затримали групу серійних крадіїв, які виламували банківські термінали на території кількох областей України.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

«Сьогодні близько 5-ї ранку після скоєння чергового злочину вони (грабіжники - ред.) були затримані у результаті спецоперації працівників поліції Сумщини, бійців КОРДу та оперативників карного розшуку Кіровоградщини. За попередніми даними, всі троє підозрюваних - уродженці Полтавської області, віком від 30 до 40 років. Маючи у користуванні два легкові автомобілі, вони «подорожували» областями та скоювали майнові злочини», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Сумщині підозрювані займалися крадіжками платіжних терміналів. Там на їхній слід вийшли місцеві оперативники. Після цього злодії вирішили втекти з області, аби на деякий час зникнути з поля зору поліцейських.

Читайте також: Поліція затримала в Чернігові грабіжників банкоматів

Повідомляється, що вони на власному автомобілі вирушили у напрямку Кіровоградської області. Приїхавши до міста Світловодськ, підозрювані діяли за звичним сценарієм. Близько 4-ї години ранку під'їхали на одну із центральних площ міста, демонтували платіжний термінал, в якому була готівка, завантажили його до багажного відділення автівки та поїхали. Проте помітивши поліцейських, вони залишили термінал на дорозі.

У передмісті, на території Світловодського району Кіровоградської області, зловмисники з'їхали з дороги та були затримані бійцями КОРДу поліції Сумської області.

За фактом крадіжки працівники Світловодського відділу поліції внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Наразі встановлюється точна кількість вчинених ними злочинів.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-