У Вінниці вшанували

У Вінниці вшанували "афганців"

Укрінформ
У Вінниці з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Участь в меморіальному заході взяли представники влади, політичні та громадські діячі, учасників бойових дій в Афганістані і військових конфліктах на території інших держав, ветерани АТО та пересічні вінничани.

Окрім того, у Будинку офіцерів у четвер відбудеться "Урок мужності" . Під час цього заходу вшановуватимуть ветеранів трьох поколінь  - учасників Другої світової війни, бойових дій в Афганістані і військових конфліктах на території інших держав, а також учасників АТО на території Донецької і Луганської областей.

Напередодні ж, 14 лютого, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ту річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, а також 25-ту річницю Музею Пам’яті воїнів Вінниччини, які загинули в Афганістані протягом 1979-1989 років, відзначили в обласному краєзнавчому музеї. 

Читайте також: Росія завжди використовувала підкорені народи як гарматне м’ясо - Гройсман

Станом на початок лютого 2018 року  на Вінниччині проживають близько 3600 учасників бойових дій в Афганістані. В області діє мережа громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів, які опікуються належним вшануванням пам’яті полеглих, підтримують родини загиблих під час перебування обмеженого контингенту радянських військ в Афганістані.

Фото з сайту vlasno.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-