Прифронтова Мар’їнка вже зі світлом

Прифронтова Мар’їнка вже зі світлом

Укрінформ
У прифронтовій Мар’їнці на Донеччині, де майже два тижні не було світла, повністю відновили електропостачання.

Про це у середу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«У Мар’їнці повністю відновили електропостачання. Триста абонентів, які майже два тижні були без електрики, нарешті отримали світло у свої домівки», - написав очільник області.

Він нагадав, що 5 лютого під час обстрілу бойовиками околиць Мар’їнки були пошкоджені лінії електропередач та трансформаторна підстанція. Аварійні бригади не могли стати до роботи, оскільки місцевість прострілюється, а бойовики не підтверджували встановлення режиму тиші.

«Щойно за посередництва ОБСЄ гарантії безпеки були отримані, електрики взялися за відновлення пошкодженого обладнання і впоралися за півдня. Дякую їм за оперативну й якісну роботу», - заявив  Жебрівський.

Читайте також: У Львові знову спалили філію російського "Сбєрбанку"

Як повідомляв Укрінформ, українська сторона СЦКК інформувала, що мешканці населеного пункту Мар’їнка (Донецька область) доведені до відчаю зухвалістю та цинізмом ватажків ОРДО, готові ціною власної безпеки гарантувати фахівцям ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» безпеку проведення робіт з відновлення електропостачання свого міста.

У СЦКК наголошували, що кремлівсько-окупаційна влада ОРДО своїми діями свідомо загострює гуманітарну ситуацію на Донбасі, нехтуючи долями мирних мешканців регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-