Під Києвом затримали чоловіка, який кинув гранату і поранив трьох людей

Під Києвом затримали чоловіка, який кинув гранату і поранив трьох людей

Фото
Укрінформ
Поліцейські Вишгородського району Київщини затримали 63-річного чоловіка, який кинув гранату Ф-1 на приватне подвір’я в селі Нові Петрівці, в результаті вибуху якої постраждали троє чоловіків.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції 

“В ході оперативно-розшукових заходів, зокрема опитування свідків, поліцейським вдалося встановити, що до трагедії причетний місцевий житель, який мав конфлікт із власником будинку. Чоловіка затримали впродовж кількох годин”, - йдеться в повідомленні.

У поліції поінформували, що чоловік під’їхав на авто до свого недруга, переліз через паркан, кинув гранату у будинок та втік. Зазначається, що один з осколків поранив зловмисника. 

Уточнюється, що в ході невідкладного обшуку, проведеного за місцем проживання підозрюваного, окрім закривавленого одягу та змивів крові в автомобілі, поліція вилучила й вогнепальний пристрій. 

Водночас у поліції наголосили, що, незважаючи на беззаперечні докази, свою провину чоловік не визнає.

Читайте також: Вибух гранати в Нових Петрівцях під Києвом: постраждали три людини

Справу було перекваліфіковано з незаконного поводження зі зброєю на замах на вбивство (ч.2 ст.15 п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України). Чоловік був затриманий в порядку ст. 208 КПК України і наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання відносно зловмисника міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Фото: Національна поліція

Як повідомляв Укрінформ, 12 лютого троє людей зазнали поранень внаслідок вибуху гранати в Нових Петрівцях під Києвом.

Фото:  Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-