Грип на Вінниччині: карантин оголосили вже у 128 школах

Грип на Вінниччині: карантин оголосили вже у 128 школах

Укрінформ
На Вінниччині для запобігання поширенню захворювання на грип та ГРВІ призупинено навчання у 128 загальноосвітніх закладах проти 89 минулого тижня.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у департаменті освіти і науки Вінницької ОДА.

"Станом на 12.00 понеділка призупинено навчальний процес для запобігання поширенню захворювання на грип та ГРВІ у 128 загальноосвітніх закладах області. Загалом на вимушених канікулах перебувають 70 645 школярів", - повідомили у департаменті.

У відомстві зазначили, що найбільше освітніх закладів призупинили навчання у м. Вінниці – 35 загальноосвітніх шкіл, у яких навчаються 39 588 учнів. Наразі міська рада розглядає потребу продовжити вимушені канікули для стабілізації ситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ до 18 лютого, хоча перевищення епідемічного порогу вже не фіксується і становить мінус 12,2%.

Читайте також: На карантин закрили вже 119 шкіл у Києві

Серед районів області найбільші обмежувальні заходи вжили у Вінницькому районі – там теж усі школи зачинені на вимушені канікули. Низка навчальних закладів в інших районах, де раніше вводились карантинні заходи, поступово відновлюють навчальний процес.

Як повідомляло агентство, тиждень тому в області не працювали через грип та ГРВІ 89 загальноосвітніх закладів області, на вимушених канікулах перебували 53 279 школярів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-