Смертельна ДТП у Білій Церкві: дівчина керувала чужим авто без прав

Смертельна ДТП у Білій Церкві: дівчина керувала чужим авто без прав

Фото
Укрінформ
У Білій Церкві 18-річна дівчина, яка навіть не мала водійських прав, скоїла смертельну ДТП.

Про це повідомляє Нацполіція.

"Виявилось, що винуватиця трагедії керувала чужим авто і навіть не має посвідчення водія. Дії чоловіка, який передав їй кермо, будуть кваліфіковані згідно з чинним законодавством", йдеться у повідомленні.

Як розповіли у поліції, аварія сталась у неділю близько шостої години ранку. Керуючи автомобілем марки РEUGEOT 206, дівчина виїхала на пішохідну смугу та скоїла наїзд на пішоходів. 42-річна жінка померла на місці. Постраждалого 22-річного військовослужбовця ЗСУ із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправлено до лікарні.

Читайте також: На Волині через зіткнення двох іномарок постраждала 9-річна дівчинка

За попередніми даними, водій була у стані алкогольного сп’яніння, ступінь якого становить експертиза. Наразі дівчину затримано.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-