Правоохоронці знайшли на Дніпропетровщині кулемет, гранатомети й вибухівку

Правоохоронці знайшли на Дніпропетровщині кулемет, гранатомети й вибухівку

Укрінформ
Співробітники Національної поліції вилучили ручний кулемет Калашникова, реактивні протитанкові гранатомети, вибухівку та набої у мешканців Дніпропетровської та Вінницької областей.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

“У місцевих жителів правоохоронці виявили та вилучили ручний кулемет Калашникова, реактивні протитанкові гранатомети, вибухівку. Також кілька десятків запалів до гранат та близько п’яти тисяч патронів до різної зброї”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, зокрема, що у Вінницькій області під час проведення обшуку в будинку місцевого жителя поліцейські вилучили шість реактивних протитанкових гранатометів РПГ-26, шість пострілів до реактивного протитанкового гранатомета, 10 корпусів гранат, 27 запалів до гранат.

Також правоохоронці виявили та вилучили 600 г вибухівки, два сигнальні пістолети іноземного виробництва та близько 2 тис. набоїв до різної зброї.

Крім того, на Дніпропетровщині в гаражному боксі місцевого жителя оперативники виявили та вилучили ручний кулемет Калашникова, три реактивні протитанкові гранатомети РПГ-22, 13 корпусів гранат, вісім запалів до гранат, три травматичні пістолети іноземного виробництва, сигнальний пістолет, газовий пістолет та понад 3 тис. набоїв до різної зброї.

Читайте також: Поліція затримала в Чернігові грабіжників банкоматів

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу, тривають слідчі дії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-