Суд у справі про теракт біля Палацу спорту в Харкові перенесли

Суд у справі про теракт біля Палацу спорту в Харкові перенесли

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова переніс засідання у справі про теракт біля Палацу спорту в лютому 2015 року через зайнятість члена суддівської колегії в іншій справі.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів адвокат Дмитро Тихоненков.

"Через те, що один з суддів колегії зайнятий у дорадчій кімнаті в іншій справі, суд стосовно теракту біля Палацу спорту перенесли. Трьох обвинувачених не доставляли до суду", - відзначив Тихоненков.

За його словами, чергове засідання суду відбудеться 14 лютого об 11:00.

Читайте також: Теракт біля Палацу спорту: харківський суд розглянув лише половину справи

Як повідомляв раніше Укрінформ, 2 лютого Фрунзенський райсуд Харкова у справі про теракт у Палацу спорту взимку 2015 року оголосив про ущільнений графік розгляду матеріалів: на лютий призначено 11 засідань. 

22 лютого 2015 року в Харкові внаслідок вибуху під час траурного ходу активістів біля Палацу спорту, присвяченого пам'яті Героїв Небесної сотні, на місці загинули дві людини, ще двоє померли у лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті затримано трьох харків'ян: Дворников, Тетюцький, Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Білгороді і за теракт мали отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічне ув'язнення. Всі троє обвинувачених відмовилися визнати вину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-