На Вінниччині ввели обмеження руху вантажівок

На Вінниччині ввели обмеження руху вантажівок

Укрінформ
 На Вінниччині у четвер з 18.00 через негоду ввели обмеження руху великовантажного транспорту трасою міжнародного значення М-21 Виступовичі - Могилів-Подільський від м. Жмеринка до м. Могилів-Подільський.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«За інформацією Служби автомобільних доріг України у Вінницькій області станом на 18.00 8 лютого мають місце значні перешкоди для дорожнього руху на проїзній частині автомобільних доріг, які виникли внаслідок значних опадів у вигляді мокрого снігу. ...Прийнято рішення про обмеження на рух багатоосних вантажних транспортних засобів по автомобільній дорогзі М-21 Виступовичі - Могилів-Подільський, км 346 - 419 (від м. Жмеринка до міста Могилів-Подільський)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обмеження для багатоосного транспорту введені на час, необхідний для усунення наслідків негоди та приведення проїзної частини автодоріг у стан безпечний для руху транспортних засобів.

Читайте також: У п'ятницю в Україні на заході – сніг, на сході - дощ

Як зазначається, ситуація на трасі, яка склалася через погіршення погодних умов, може викликати виникнення транспортних заторів на ділянках з важкими умовами руху (підйоми значної протяжності) та призвести до зупинок поодиноких транспортних засобів на ділянках доріг поза межами населених пунктів, що буде загрожувати життю та здоров'ю людей, які в них пересуваються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-