«Фантом» виявив схованку боєприпасів у зоні проведення АТО

«Фантом» виявив схованку боєприпасів у зоні проведення АТО

Фото
Укрінформ
На території селища Новолуганське Бахмутського району Донецької області виявили схованку з озброєнням.

Знахідку зробили співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон проведення АТО ГУ ДФС у Донецькій області, які несли службу в складі фіскального наряду на СКП «Новолуганське», спільно з бійцями полку поліції особливого призначення «Дніпро-1», повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

"Фантом" виявив схованку боєприпасів

«Близько 4-ої ранку при здійсненні фіскальним нарядом і бійцями «Дніпро-1» спільного патрулювання території поблизу лінії зіткнення на околиці зазначеного населеного пункту, в приміщенні залишеного спортивного комплексу було помічено світло кишенькового ліхтаря. Підійшовши до будівлі, правоохоронці побачили невідому особу, яка при їх наближенні кинулася бігти в напрямку лінії зіткнення, залишивши при цьому мішок. При огляді у мішку було виявлено патрони. Надалі в підвальному приміщенні будівлі знайдені 4 мішки, в яких знаходилися патрони, гранати і запали до них. Поруч зі схованкою виявлено приведений у бойову готовність вибуховий пристрій (так звана «розтяжка»). На місце події викликали вибухотехнічну службу. Зі схованки було вилучено 4250 патронів калібру 5,45 мм, 50 уніфікованих запалів ручної гранати модернізованих УЗРГМ, 57 ручних гранат «Ф-1» і 4 ручні гранати «РГД-5», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На залізничному вокзалі в Бахмуті знайшли гранатомет

З огляду на те, що в діях невстановлених осіб, які організували зберігання озброєння, вбачаються ознаки складу кримінального злочину, передбаченого статтею 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», про зазначений факт повідомлений Бахмутський відділ поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області.

Фото: ДФС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-