Синоптики прогнозують на четвер до 9 градусів тепла і снігопади

Синоптики прогнозують на четвер до 9 градусів тепла і снігопади

Карта
Укрінформ
В Україні у четвер, 8 лютого, очікується сніг та мокрий сніг, на півдні країни подекуди пройде сильний дощ.

Про це повідомляє у Фейсбуці Укргідрометцентр. 

"8 лютого в Україні вночі у більшості областей Правобережжя вдень по всій території країни сніг та мокрий сніг, у південних і центральних областях - з дощем, вдень в Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях місцями сильні опади, на Одещині та Миколаївщині місцями сильний дощ. На заході та півночі країни місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вітер - південно-східний, східний, 7-12 м/с, вдень на Лівобережжі окремі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, на Чернігівщині та Сумщині до 10° морозу, на заході та півдні країни близько 0°; вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині - 4-9° тепла.

Так, 8 лютого у Карпатах вночі очікується сніг, вдень мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

У Харкові вдень пройде мокрий сніг. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° тепла.

В Одесі у четвер вночі пройде мокрий сніг з дощем, вдень дощ. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 5-7° тепла.

Читайте також: У четвер Україну засипле снігом

У Львові очікується також сніг та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура протягом доби коливатиметься від 1° морозу до 1° тепла.

У Києві завтра вночі буде без опадів, вдень мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

Карта: Укргідрометцентр
Карта: Укргідрометцентр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-