Нові ЦНАПи цьогоріч відкриють у п’яти об’єднаних громадах Луганщини

Нові ЦНАПи цьогоріч відкриють у п’яти об’єднаних громадах Луганщини

Децентралізація
Укрінформ
У п’яти об’єднаних громадах Луганщини відкриють нові ЦНАПи - на території Білокуракинської, Троїцької, Новопсковської, Красноріченської Кремінського району та Чмирівської Старобільського району об’єднаних територіальних громад.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації на своїй офіційній сторінці в Facebook.

"Триває робота зі створення п’яти нових ЦНАПів на території Білокуракинської, Троїцької, Новопсковської, Красноріченської Кремінського району та Чмирівської Старобільського району об’єднаних територіальних громад", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що здійснюється підтримка п’яти діючих центрів у смт Біловодськ, Марківка, Новоайдар, а також містах Кремінна і Попасна.

Як повідомляється, у рамках Програми з відновлення та налагодження миру ПРООН на території дев’яти районів реалізується проект "Відновлення управління та сприяння примиренню у постраждалих від кризи громадах України", що фінансується Європейським Союзом. Цей проект впроваджують у Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Марківському, Новоайдарському, Новопсковському, Попаснянському, Старобільському та Троїцькому районах.

Читайте також: Експерти U-LEAD: в адмінцентрах районів доцільно створювати спільний ЦНАП

Завдяки проекту "Українська ініціатива з підвищення впевненості" (UCBI), який виконувався за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID, центри надання адміністративних послуг у Лисичанську, Сєверодонецьку, Рубіжному, Старобільську та Кремінній отримали міжнародну технічну допомогу у сумі майже три мільйони гривень.

Проектом придбано та встановлено систему електронної черги для центрів Лисичанська, Рубіжного, Кремінної та Старобільська, яка значно упорядкувала роботу цих центрів.

Також у рамках реалізації німецько-українського проекту "Реформа управління на сході України ІІ" у Лисичанську розпочато роботу зі створення регіонального учбово-методичного центру для адміністраторів центрів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-