Миргородський депутат очолював банду, яку підозрюють у вбивстві

Миргородський депутат очолював банду, яку підозрюють у вбивстві

Укрінформ
На Полтавщині знешкодили злочинне угруповання, організатором якого був депутат Миргородської міської ради Полтавської області.

Про це в Фейсбуці повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури та проведеному комплексу негласних слідчих заходів правоохоронними органами Полтавської області трьох злочинців вдалося затримати. Їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Одного із злочинців у зв’язку з переховуванням від органів досудового розслідування оголошено у розшук", - зазначив він.

Дії членів угруповання кваліфіковано за ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або таке, що спричинило смерть потерпілого) та їм загрожує максимальне покарання у виді позбавлення волі на десять років.

Читайте також: У Запоріжжі затримали молодика, який вбив військового у Києві

Як розповів Лисенко, затриманню банди передувала трагічна історія, яка відбулася ще на початку липня 2017 року. На ґрунті особистих неприязних стосунків, що виникли через розбіжності в політичних поглядах щодо соціально-економічного розвитку міста, учасники організованої групи заподіяли тілесні ушкодження депутату Миргородської міської ради 7 скликання О.Супруненку, від яких він помер.

Наразі досудове розслідування завершено та 31.01.2018 обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-