ДТП на Херсонщині: рух фур відновили

ДТП на Херсонщині: рух фур відновили

Укрінформ
На Херсонщині вдалося відновити рух великовагового автотранспорту на автомобільній дорозі Мар'янське - Берислав, що був заблокований у п'ятницю, 2 лютого, через зіткнення двох фур.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів заступник начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"На даний час (близько 14.55 - ред.) рух автотранспорту на автомобільній дорозі Мар'янське - Берислав розблоковано. Серед водіїв вантажівок, які опинилися в автомобільній пробці (через зіткнення на автодорозі двох фур - ред.), знайшовся один, який ризикнув відтягнути своєю машиною постраждалу в ДТП фуру, і зміг стягнути її на узбіччя дороги. Невдовзі після цього затор на дорозі було ліквідовано", - розповів Байдаров.

Читайте також: У Києві зіткнулися кілька авто, троє постраждалих

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у п'ятницю в результаті ДТП була заблокована для проїзду великовагового автотранспорту автомобільна дорога Мар'янське - Берислав. Неподалік села Новокаїри Бериславського району одна фура на спуску дороги "догнала" іншу і врізалась в неї. В результаті, у вантажівки, яка врізалась, заклинило кермо та колеса, через що вона не могла далі рухатись сама. Фура опинилась якраз посеред дороги, в результаті чого її не могли об'їхати великовагові автомобілі, яких після 13.00 вже нагромадилось у цій пробці по обидва напрямки дороги 55. Що ж стосується легкових автомобілів та мікроавтобусів, то вони мали змогу об'їжджати місце аварії по узбіччях дороги. Відбуксирувати постраждалу фуру, щоб звільнити проїзд, було непросто - з огляду на те, що вона завантажена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-