На Херсонщині велике ДТП:

На Херсонщині велике ДТП: "застрягло" більше 50 фур

Укрінформ
На Херсонщині 2 лютого в результаті аварії заблокована для проїзду великовагового автотранспорту автомобільна дорога Мар'янське - Берислав.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів у п'ятницю заступник начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Сьогодні на автодорозі Мар'янське - Берислав неподалік села Новокаїри Бериславського району трапилася дорожньо-транспортна пригода - одна фура на спуску дороги "догнала" іншу, що рухалась у цьому ж напрямку, і врізалась в неї. В результаті цієї ДТП постраждалих немає, але у вантажівки, яка врізалась, заклинило руль та колеса, через що вона не може далі рухатись. Фура опинилась якраз посеред дороги, в результаті чого її не можуть об'їхати великовагові автомобілі - наразі (близько 13.10 - ред.) по обидва напрямки дороги нагромадилось 55 таких транспортних засобів", - розповів Байдаров.

За його словами, у цій автомобільній пробці легкових автомобілів та мікроавтобусів немає - вони мають змогу об'їжджати місце аварії по узбіччю дороги.

Читайте також: У Кривому Розі влаштували автопробіг до місця загибелі Кузьми Скрябіна

Як зазначив Байдаров, відбуксирувати постраждалу фуру, щоб звільнити проїзд, непросто - з огляду на те, що вона завантажена. Наразі водій фури вже зв'язався із своїм господарем і попросив необхідну допомогу, повідомив заступник начальника відділу комунікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-