На Вінниччині затримали жінку, яка викрала півторарічну дитину в Умані

На Вінниччині затримали жінку, яка викрала півторарічну дитину в Умані

Фото
Укрінформ
На Вінниччині у четвер на території Бершадського району поліція затримала жінку, яка викрала в м.Умань півторарічну дитину.

Про це 2 лютого повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області. 

«1 лютого до поліції Вінниччини надійшло орієнтування від колег з Умані про викрадення півторарічної дівчинки. За наявною інформацією, 26-річна зловмисниця – жителька одного з сіл Бершадського району з вкраденою дитиною могла поїхати додому. Орієнтування на жінку та дитину було надано працівникам автовокзалу, автомобільних заправок, водіям маршрутних автобусів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що увагу на підозрілу жінку з дитиною звернув працівник однієї з автозаправок та зателефонував у поліцію: водій таксі, у якому вона перебувала, заїхав заправлятися. Неподалік АЗС працівниками бершадської поліції правопорушниця й була затримана.

Читайте також: Немовля у Києві викрала пара, що втратила свою дитину. Їм загрожує 10 років

Дівчинку в лікарні оглянули медики. Дитина здорова, вона разом з мамою у супроводі поліцейських з Черкащини поїхала додому.

Як з’ясувалося, напередодні затримана та матір з дитиною перебували в гостях у спільної подруги. Скориставшись тим, що жінки вийшли з будинку, зловмисниця забрала дитину та втекла. Підозрювана у викрадені дитини має кримінальне минуле та судимості за крадіжки. Свій вчинок жінка пояснити не може.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-