Місцева влада має стати “цифровою за замовчуванням” - Кубів

Місцева влада має стати “цифровою за замовчуванням” - Кубів

Децентралізація
Укрінформ
Перший віце-прем'єр міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів  повідомив про створення координаційного центру з цифровізації в Україні, який працюватиме у різних напрямках.

Про це він сказав під час презентації Плану цифровізації економіки України на Digital Talks з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

"Ми створюємо координаційний центр з цифровізації, проектні групи якого будуть працювати за окремими напрямками цифрової трансформації, такими як: громадська безпека, освіта, агросектор, охорона здоров’я, електронна демократія, безготівковий розрахунок та багато іншого", - сказав Кубів.

Він також зауважив, що завдяки цифровізації ВВП  України може додатково зрости на 2 % у 2019 р, 3% у 2020 р. та 6% у 2021 році.

Читайте також: Кабмін за два роки обіцяє швидкісний інтернет на 80% території України

Кубів додав, що запроваджується обов’язковість цифрового формату для усіх нових рішень державних органів та органів місцевого самоврядування. Принцип “цифровий за замовчуванням” дозволить поступово цілком перейти у цифрову площину і попрощатися із застарілими звичками та методами роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-