Вибух у Харкові: стан постраждалих стабільний

Вибух у Харкові: стан постраждалих стабільний

Укрінформ
Стан бабусі й онука, постраждалих під час вибуху на вулиці Клочківській у Харкові, стабільний.

Про це журналістам розповыла в.о. начальника Управління охорони здоров'я Харківської ОДА Галина Сіроштан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Обидва постраждалих - 53-річна бабуся та її 2-річний онук - знаходяться у відділенні політравми Харківської міської лікарні швидкої допомоги. У хлопчика - рана м'яких тканин надбрівної дуги праворуч і чужорідне тіло в м'яких тканинах надбрівної дуги. У жінки - відкритий багатоуламковий перелом пальця лівої руки, перелом крючкоподібної кістки лівої кисті, множинні точкові осколкові поранення м'яких тканин правого і лівого стегна", - зазначила вона.

Читайте також: Вибух у Харкові: жінка розкрила кинутий на дорозі пакет

За її словами, стан обох не загрожує життю: "Стан жінки - середньої тяжкості, хлопчика - задовільний".

Жінці, розповіли кореспонденту Укрінформу в лікарні, проведена операція у зв'язку з травмою пальця: "Палець збережений, не ампутирований. У хлопчика видалено чужорідне тіло з м'яких тканин надбрівної дуги".

Постраждалі, стало відомо, залишені в лікарні для спостереження.

Як повідомляв раніше Укрінформ, у 09:30 у Харкові біля магазину по вул. Клочківській, 276 вибухнула, за попередніми даними, граната. Постраждали двоє людей: жінка, яка займалася прибиранням в аптеці, та її маленький онук.

Читайте також: Вибух у Харкові могли влаштувати із застосуванням бойової гранати - Шкіряк

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за статтею «Хуліганство» з санкцією від 3 до 7 років.

Що стосується подробиць, то, за даними поліції, жінка після прибирання в аптеці спускалася вниз по сходах і побачила великий пакет. Вона попросила онука відійти, після чого підійшла до пакету і побачила всередині металевий предмет. Вона взяла його в руки, але він випав, після чого й пролунав вибух.

Розслідування за фактом події триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-