Під Одесою відкрили пам'ятник полеглим в АТО бійцям

Під Одесою відкрили пам'ятник полеглим в АТО бійцям

Укрінформ
У смт Чорноморське, на східній окраїні Одеси, сьогодні урочисто відкрили пам’ятник, присвячений загиблим учасникам бойових дій у зоні АТО.

В урочистій цермонії взяли участь голови Одеської ОДА та облради Одещини Максим Степанов і Анатолій Урбанський, представники духовенства та громадськості, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

"Сьогодні ми відкриваємо пам’ятник воїнам, що загинули відстоюючи незалежність, свободу Батьківщини. Наша 28 окрема механізована бригада втратила 144 бійців, майже п’ять сотень поранено. Україна втратила на цій війні тисячі своїх синів. Наш обов’язок - допомагати армії, підтримувати воїнів. І пам'ятати про їх звитягу й увічнювати героїчні вчинки тих, хто не повернувся з війни. Адже герої не вмирають, допоки пам’ять про них живе", - сказав Степанов.

В Одеській області відкрили пам'ятник загиблим бійцям АТО Фото Одеської ОДА

Створений скульпторами Віктором Тиблевичем та Климом Степановим монумент, на меморіальних плитах якого викарбувані імена полеглих, освятив капелан. Присутні хвилиною мовчання вшанувати пам'ять воїнів АТО, що віддали життя за незалежність і цілісність Української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-